top of page
Keresés

Játsz pólókért a Facebook oldalunkon!

Játékleírás és szabályzat


Az ECHO MAGYARORSZÁG Facebook oldalán https://www.facebook.com/echohungary közzétett „Szólj hozzá” játék szabályzata

A játékot az ECHO márkát Magyarországon képviselő Horoszcoop Kft (2022 Vecsés, Széchenyi u 90, promócióban résztvevő facebook profil: https://www.facebook.com/echohungary) szervezi és bonyolítja, sem a Facebook, sem a márka gyártója, vagy egyéb disztribútor nem vesz részt abban semmilyen formában.

A játék leírása

Az ECHO Magyarország oldalán 2020.10.18. napon közzétett játékfelhíváshoz írja be kommentben a japán ECHO márka valamely típusát, és azt hogy miért tartja jónak az adott gépet. A kommentet hagyók között összesen 3 db ECHO márkájú férfi póló kerül kisorsolásra. A típusmegjelölés legyen beazonosítható!

A sorsolás akkor történik, amikor az ECHO Magyarország oldal kedvelőinek (lájkolóinak) száma elérte az 500főt. Az oldal kedvelése, megosztása, vagy a játékfelhívás megosztása nem feltétele a játékban való részvételnek! A hozzászólás- komment megtétele a játékszabályok elfogadását jelenti!

Részvételi feltételek

A játékban valamennyi 18 éven felüli, magyarországi postázási címmel rendelkező magánszemély részt vehet, aki a játékszabályok betartásával hozzászól a poszthoz.

Kizárás, kizáró feltételek

A játékban nem vehetnek részt a Horoszcoop Kft. dolgozói, a dolgozók hozzátartozói, valamint a játékból kizárásra kerül, aki trágár szavakat, vagy más kisgép forgalmazó márka gépeinek nevét jeleníti meg kommentben a játékfelhívás alá. Ide tartozik, hogy az ECHO, vagy más gyártók által képviselt termékek rossz hírének keltése szintén kizárással jár. Egyéb hozzászólások akkor nem eredményezik a kizárást, ha azok tartalmazzák valamely ECHO gép megnevezését, és megfelelnek a szabályoknak.

Sorsolás részletei

A sorsolás akkor valósul meg, ha a https://www.facebook.com/echohungary oldal kedvelőinek száma eléri az 500 főt. Ennek teljesülése után legkésőbb 7 munkanapon belül az érvényes kommentet hagyók közül véletlenszerűen 3 személy kerül kiválasztásra. A sorsolás a Horoszcoop Kft. telephelyén, 2022 Vecsés, Széchenyi u 90) kerül megrendezésre. A sorsolás arra alkalmas alkalmazással, algoritmus felhasználásával, a visszaéléseket kizárva, szabályosan, jogszerűen zajlik.

A kiválasztott személyeket a játékfelhívás lezárását jelző kommentben, és privát üzenetben is értesítjük. Az üzenetet a kommentet hagyó fiók messenger felületére küldjük. Az ajándék póló, méretegyeztetés után személyesen vagy postai úton kerül átadásra. Az átadáshoz szükséges postai címet, telefonszámot kérjük csak privát felületen adja meg! Az ilyen módon hozzánk került adatokat jogszabály szerint kezeljük, azokat kizárólag az ajándékátadáshoz feltétlenül szükséges folyamatokban (pl posta) használjuk fel.

A nyereményhez kapcsolódó esetleges adó-és járulékfizetési kötelezettséget a szervező – Horoszcooop Kft- rendezi. A nyeremény nem váltható át egyéb tárgyra vagy készpénzre.

Amennyiben a nyertes 45 naptári napon belül nem jelentkezik a nyeremény átvételére, vagy annak akadályoztatását nem jelzi, úgy a nyeremény nem kerül átadásra a későbbiek folyamán. Kizárólag a kommentet hagyó facebook profilról tudunk ezügyben üzenetet fogadni.

A Facebook Oldalak szolgáltatására vonatkozó használati feltételeket minden esetben betartjuk.

A Facebook a megvalósításához nem nyújtott semmilyen segítséget, és vállaljuk, hogy a Facebook igénybevételével végzett promóciónkat saját kockázatunkra végezzük. Facebookon végzett promóciók a Facebook teljes körű mentesítése minden jelentkező igény vagy résztvevő részéről történő igény mentesítésével történik.

A promóciónkat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik a Facebookhoz.

2020.10.18

61 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page