top of page
Keresés

Országos promóció: Garden+ csomagakciók

Az akióban a Garden + széria gépei vesznek részt, azaz a 40V-os akkumulátoros sorozatunk!

Az akciót keresse az értékesítési pontokon 2023.07.31-ig, vagy a készletek erejéig. A részletekről a kereskedésekben érdeklődjön!
Bármilyen 40v kézi eszköz + töltő+ akkumulátor együttes vásárlása esetén 15.000 Ft kedvezmény a bruttó kiskereskedelmi árból.


Bármelyik akkumulátoros fűnyíró, + töltő+ akkumulátor együttes vásárlása esetén 22800Ft kedvezmény a bruttó kiskereskedelmi árból.


Bármelyik akkumulátoros fűnyíró + akkus kézi szerszám + töltő+ akkumulátor együttes vásárlása esetén 30.500 Ft kedvezmény a bruttó kiskereskedelmi árból.


Mitől különleges a Garden+ széria?


A Garden+ szerszámokat úgy tervezték, hogy tökéletesen megfeleljenek a kertészkedés szerelmeseinek. Mérnökeink gondosan kiegyensúlyozták a teljesítményt, a súlyt, a funkciókat és a biztonságot, hogy olyan gépeket alkossanak, amelyek nemcsak a lehető leghatékonyabban végzik el a munkát, hanem a használatuk is örömöt okoz.


Nem csak egy megbízható, csendes és szuper gépet kap, de a rendelkezésre álló 2Ah, és 4Ah akkumulátorok a széria gépeivel kompatibilisek, így bármely Garden+ gép használható ugyanazzal az akksival.


Ismerje meg jobban a Garden+ gépeket, kattintson ide!

Nézze meg hol talál értékesítési pontot és vásároljon most kedvezménnyel! Kattintson ide!

65 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page