top of page
yamabiko.jpg
echo logo_edited.jpg

Az ECHO gyártója a YAMABIKO Corporation. A japán cég a világ harmadik legnagyobb szerszámgyártója, innovatív, és világvezető a legmagasabb szintű szabványoknak megfelelő alacsony kibocsátású motorok fejlesztésében. A YAMABIKO Corporation-t 2008-ban alapították, a Kioritzu Corporation és a Shindaiwa Corporation egyesülésével a két márka hatékonyságának és globális versenyképességének növelése érdekében.

A Yamabiko Corporation a világ több mint 80 országába szállítja gépeit, milliós darabszámú értékesítés bizonyítja, a korszerű, nagy teljesítményű és kényelmes gépeket sikerrel és jó hatásfokkal használják  a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban, a kertészetben és a háztartásokban egyaránt. A professzionális célra - vállalkozások által használt gépekre 2 év -, a házi felhasználásra 5 év garancia biztosítja a felhasználókat, hogy olyan minőségi gépekkel dolgoznak, melyek hosszú távon szolgálják a professzionális munkavégzést. 

AZ ECHO

Az ECHO gépeit nemcsak a világhírű motorok és gyártási szabványok teszik különlegessé: az évtizedek során úttörő termékeket és funkciókat fejlesztettünk ki, amelyek kényelmesebbé teszik a gépek használatát és mérhetően növelik a termelékenységet.

 

Íme néhány dolog, amire büszkék vagyunk:

Világvezető az alacsony káros anyag kibocsátású motorokban.
 

A célunk, hogy minden motorunk a lehető leghatékonyabb legyen, a hatékonysághoz hozzá tartozik az alacsony kibocsátás, a csendes működés, az alacsony vibráció,  és rendkívül tartósság, anélkül, hogy feláldoznánk a nagy teljesítményt, amelyről híresek a gépeink. Több évtizedes tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy elérjük ezeket a célokat. Az ECHO jelenleg a világ vezető az alacsony kibocsátású motorok gyártásában. Meghaladjuk az egyre szigorúbb kibocsátási előírások teljesítését, rendkívül alacsony szén-dioxid-kibocsátású és kiváló üzemanyag-fogyasztású motorokat gyártunk!

nature__block_text_image.jpg
blowers-heritage__block_text_image.jpg

A világelső lombfúvó


Az ECHO mindig a technológiai fejlődés élvonalában helyezkedett el, a 1970-es évekbeli lombfúvóktól kezdve a mai PB-8010-ig, amely jelenleg a legnagyobb teljesítményű lombfúvó a piacon. Nem a csak a teljesítmény miatt a legjobbak ezek a gépek, hanem tartalmazzák leg korszerűbb technológiákat - funkciókat, amelyek a kényelem és a hatékonyság érdekében kerültek beépítésre.

Nagy forgatónyomaték

 

A nyomaték határozza meg a forgási sebességet és az erőt, attól függően, hogy mit vág. Ez azt jelenti, hogy a ritka, vékony szálú fűtől a  sűrűn benőtt terület felé haladva a vágás folyamatos marad, így gyorsabban dolgozhat, és energiát takaríthat meg.

High-torque-new__block_text_image.jpg
handle-new__block_text_image.jpg

Forgatható fogantyú

 
Az ECHO kifejlesztette a forgatható fogantyút, hogy növelje a kényelmet a sövények vágása közben. Bármelyik szögben is is használjuk, az optimális kényelmet  5 különböző állás szolgálja. A felhasználók visszajelzése erről a funkcióról kifejezetten pozitív.

Rotációs vezérlés

 


Az átlagos lomfúvó gépek egyenesen tartása folyamatos fizikai erőkifejtést igényel a kezelőtől, amely fárasztó és megnehezíti az a munkavégzést. Az ECHO lombfúvók csöve enyhén hajlik. A lombfúvók fizikai paramétereinek újra értelmezésével jött létre az innovatív forgásirányító funkció, melynek köszönhetően nincs szükség extra erőfeszítésre. Ezt kiegészíti a gépek könnyű súlya, így az ECHO lombfúvóinak használata egyszerű és könnyű, akár egész napos használat sem okoz kiemelkedő megterhelést a dolgozóknak.

roational-new__block_text_image.jpg
bottom of page