top of page
Keresés

Középpontban az akkumulátoros gépek

Frissítve: 2023. jún. 12.

Az ECHO akkumulátoros gépek rendkívül egyszerű használatot és kényelmet biztosítanak, a megszokott erővel, hiszen ma már az akkus gépek akár egy 35 - 40 cm³-es benzinmotoros gép teljesítményét is tudják produkálni.

Alapvetően két nagy csoportra bonthatjuk az ECHO akkus gépeit: a kiskertekbe, otthoni felhasználásra elsősorban a Garden+ kategória gépeit ajánljuk, a professzionális felhasználásra az 56V-os gépcsalád a legjobb választás.



A Garden+ kategória vezéregyéniségei egyértelműen a fűnyírók, amelyek minden kényelmi és funkcionális paraméterrel rendelkeznek ahhoz, hogy valóban a kertünket szolgálják!



ECHO DLM-310/46P 40V-OS AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓ

A robusztus, korrózióálló acélház nagy, dupla golyóscsapágyas kerekekkel rendelkezik, így rendkívül tartós. A nagy, 460 mm-es vágási szélesség, a 7 fokozatú magasságállítási lehetőség, a hátsó vagy az oldalsó ürítés közötti választás valóban sokoldalúvá teszi.

A 7 fokozatú központi magasságállítás lehetővé teszi a fűnyírás magasságának 25-80 mm közötti beállítását. Válasszon a hátsó ürítés, az oldalsó kiürítés vagy a mulcsozás között. A nyári hónapokban a mulcsozás időt takarít meg, és javítja a pázsit általános egészségi állapotát. A fejlett 40 V-os akkumulátorok hosszú üzemidőt biztosítanak teljes teljesítménnyel a teljes lemerülésig.


Adatok

Névleges feszültség 40,0 V

Száraz tömeg (kg) 24.3

Futási idő (perc) 23 (2Ah) 45 (4Ah)

Vágási szélesség (mm) 460

Vágási magasság (mm) 25-80


A professzionális kategóriából ma egy sövényvágót mutatunk be!


ECHO DHC-200 50V-OS AKKUMULÁTOROS SÖVÉNYVÁGÓ


Akkumulátoros kétoldalas sövénynyíró professzionális erővel és teljesítménnyel. Az akkumulátor minden előnye, kompromisszumok nélkül.62 cm-es, kétoldalas, precíziós vágópengékkel ellátott penge a tiszta befejezéshez minden körülmények között. A DHC-200 alacsony zajszintű, alacsony rezgésszámú és 0 károsanyag-kibocsátású, így ideális a zajérzékeny területeken és a lakosság közelében végzett munkához. Energiahatékony motorvezérlés Az intelligens rendszer optimalizálja a motor fordulatszámát, a teljesítmény leadását és az akkumulátor hőjét a legjobb teljesítmény érdekében. Változó sebességű vezérlés Szabályozza a vágási sebességet a tökéletes vágás érdekében a legkülönbözőbb helyzetekben. Ergonomikus elülső fogantyú kialakítás A végső manőverezhetőség és a felhasználói kényelem érdekében.


Nettó tömeg (kg) 3,3

Feszültség (V) 50

Penge hosszúsága (cm) 624




78 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page