top of page
Keresés

Újdonság: ECHO DHC-2200R professzionális sövénynyíró


sövénynyíró

A DHC-2200R akkumulátoros sövényvágó mindössze 2,9 kg tömegű, de teljesítménye megegyezik egy professzionális benzinmotoros modellével. Igazi különlegessége azonban sokoldalúságában rejlik; tökéletes a finom és precíz nyíráshoz, miközben elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon a vastag, ápolatlan sövényekkel is. Lenyűgöző üzemidővel, csendes működésével és az állásidő minimalizálására tervezett funkciókkal a DHC-2200R a tökéletes akkumulátoros sövénynyíró.

Az 56 eFORCE sövénynyírók számos egyedi tulajdonsága teszi különlegessé:

  • Csendes működés

  • Alacsony vibráció

  • Nincs károsanyag kibocsátás

  • Kevesebb karbantartás

  • Olcsó fenntartás

Tudjuk, hogy az akkumulátor élettartama sok felhasználó számára fontos tényező, de különösen a sövénynyíróknál ez tényleg nem probléma – a DHC-2200R körülbelül 62 percig működik magas fokozaton és 92 percig alacsony fokozaton és 100%-os teljesítmény, amíg az akkumulátor teljesen le nem merül.Innovatív és tartós motor.

Az ECHO DHC-2200R motorja egy frissen fejlesztett új-generációs motor. A forgási energia felhasználásával és a teljesítmény ideiglenes növelésével a professzionális motormodellekhez hasonló Φ18-ig terjedő durva vágás lehetséges. A precíz vágást a 4600 oda-vissza mozgás/perc pengesebesség és a háromoldalú penge támogatja. A motor forgásirányának minden leálláskor változtatásával, ha a penge beleakad egy ágba, a gázkar újbóli megfogásával kioldható, ezzel időt és fáradságot takaríthatunk meg, valamint a hajtómű tartósságát is nagymértékben javítjuk.A DHC-2200R sövénynyíró rendkívül könnyű és kiegyensúlyozott az optimális manőverezhetőség érdekében. A forgatható markolattal a sövények finom -precíziós formázása egyszerű és nem igényel akkora fáradtságot


Az Echo LBP-50-150 2,5AH 50V 2,3Ah akkumulátorral 65-96 percig üzemel egy töltéssel.


Hangteljesítmény szint (dB(A)) 94,0

Hangnyomásszint (dB(A)) 86,0

Löketszám (vágás/perc) 4600

Vibráció Első fogantyú/Hátsó fogantyú (m/s²) 3,2 / 3,4

Vágóosztás (mm) 38

Vágóél típus: Kettős

Vágási hossz (mm) 562

Száraz tömeg (kg) 2.9

Teljes hossz (mm) 1081


62 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page