top of page
Keresés
ECHO Hungary

Gallyazók - ágvágók: PPT-2620 ES

Az ECHO teleszkópos és fix nyéllel is kínál benzinmotoros metsző-ágvágó gépeket, melyek rendkívül hatékonyak amikor különböző magasságokban kell gallyazni. Az állítható nyélnek köszönhetően egyes modellekkel akár közel 4 méter magasságig is dolgozhatunk, mindezt az ECHO-tól megszokott kényelemmel és erővel párosítva. A jelenleg forgalmazott gallyazók közül ma a PPT-2620 ES-t mutatjuk be, mely az X-széria professzionális képviselője a 25,4cm³-es motorjával, 1,4LE teljesítményével.


A PPT-2620ES egy professzionális teleszkópos metszőgép, amely könnyű, ergonomikus és kivételesen erős. Erőteljes, mégis könnyű, teleszkóposan állítható, merev nyéllel rendelkezik, amely megkönnyíti a munkát és biztonságosabb metszést tesz lehetővé a magasan elhelyezkedő ágaknál. Levegőszűrő burkolata szerszám nélkül eltávolítható, szűrője nagy teljesítményű, kis karbantartás igényű. Oldalsó láncfeszítővel szerelt, így gyorsan állítható a lánc feszessége.



A vastag és magasan lévő ágakat is könnyedén levágja. Az ECHO teleszkópos elemek sövényvágóval vagy láncfűrész-kiegészítőkkel is felszerelhetők.


Száraz tömeg (kg) 7,9

Láncolaj-tartály kapacitása (L) 0,20

Motortérfogat (cm³) 25.4

Üzemanyag-fogyasztás maximális motorteljesítménynél (L / h) 0,61

láncvezető (hüvelyk) 0,050

Teljesítmény (ps) 1.4

Teljesítmény (kw) 1.0

Teljes hossz (mm) 2716-3704

Teleszkópos tengelyrendszer

Üzemanyagtartály kapacitása (l) 0,600

ES-start

Opcionális hosszabbító tengely (láb) 4.00

Lánc (hüvelyk) 3/8

Hangnyomás szint (dB (A)) 93.8

Hangteljesítmény szint (dB (A)) 107.6

Rezgés Bal fogantyú / Jobb fogantyú (m / s) 6.2 / 7.2


CDI-gyújtás

A gyújtás digitális időzítése biztosítja az optimális teljesítménygörbét minden körülmények között.

Oldalsó láncfeszesség szabályozás

A motoros láncfűrészek könnyebb karbantartása és kezelése érdekében.​

EFFORTLESS START

Minimalizálja a motorindításhoz szükséges erőfeszítést. Ezzel a technológiával ellátott termékeknél az indításhoz szükséges erő a konkurens termékekhez képest jelentősen csökken és kiegészül a NO KICK BACK rendszerrel, amely kiküszöböli a visszaütéseket.



110 megtekintés0 hozzászólás

留言


bottom of page