top of page
Keresés

Sövényvágók

Elektromos, akkumulátoros, benzinmotoros? Milyen sövényvágót válasszunk?

Nézzük az összehasonlítást!


Elektromos sövényvágók:

Ház körüli munkákra és biokertészetekbe.

Az elektromos sövényvágók csendesek, zajszennyezésük alacsony, és kipufogógázzal nem szennyezik a környezetüket.

Jelenleg az 550W teljesítményű HC-560 és a 700W teljesítményű HCR-610 szerepel a kínálatunkban.



Akkumulátoros sövényvágók


Az ECHO akkumulátoros gépei a csendesek, a LI-Ion akkumulátoroknak köszönhetően tartós, hosszan tartó munkára alkalmasak, szénkefe nélküli, karbantartásmentes motorjukkal igazán tartós és kényelmes munkaeszközök. Nincs zaj, nincs kipufogógáz, de így is megfelelő teljesítmény áll rendelkezésre.




DHC-200

Akkumulátoros sövénynyíró professzionális erővel és teljesítménnyel. Az akkumulátor minden előnye, kompromisszumok nélkül. 62 cm-es precíziós vágású pengével a tiszta vágásért. A DHC-200 alacsony zajszintű, alacsony vibrációjú és 0 emissziót produkál, így ideális a zajérzékeny területeken és a biokertészetekben, üvegházakban végzett munkához.

Professzionális sorozat garancia.

A professzionális akkus gépsorozatra ugyanaz az a garancia vonatkozik, mint a benzines társaira; 2 év a professzionális és 5 év a háztartási használatra járó garancia, valamint minden akkumulátorra 2 év garancia jár. Az ECHO termékek a legmagasabb minőségi és teljesítményszintre készültek, így Ön teljes mértékben megbízhat eszközeinkben.

Névleges feszültség: 50.4

Akkumulátor kompatibilitás 2Ah, 4Ah, 16Ah

Vágóosztás (mm) 30

Vágási hossz (mm) 624

Száraz tömeg (kg) 3.3

Futási idő (perc) 60-ig


Benzinmotoros sövényvágók

Az ECHO sövényvágókat úgy tervezték, hogy tartósak, könnyűek és jól kiegyensúlyozottak legyenek. Könnyű fogaskerék-tokkal, hosszú élettartamú pengékkel és a rezgést csökkentő motortartókkal professzionális teljesítményt és kényelmes munkavégzést biztosítanak.

A kipufogócsövek iránya, sövényvágó fogantyúinak kialakítása és a fejlett hűtési technológia kiküszöböli a sövény károsodásának kockázatát, és a gépkezelőtől ellentétes irányba távozik a kipufogógáz.

Büszkék vagyunk arra, hogy odafigyelünk olyan apró részletekre, amelyek kényelmesebbé és hatékonyabbá teszik a munkát


0,6 - 1 kW teljesítményig kínálunk benzinmotoros sövényvágókat. Speciálisan forgatható fogantyúval, hosszú nyéllel is gyártunk gépeket, az igényeknek megfelelően akár 135 fokkal elforgatható vágóéllel szerelt eszköz is található a kínálatunkban.


HCR-165ES

Professzionális, könnyű, 639 mm-es pengéjű sövénynyíró precíziós és forgatható fogantyúval számos kiegészítő funkcióval a teljesítmény és a kényelem érdekében.

A markolat-keret alapja magasabban helyezkedik el, mint a vágókés, a gép simán fut a sövényeken, anélkül, hogy a sövénybe ütődne és elakadna. A felfüggesztési rendszer csökkenti az első és a hátsó fogantyúk vibrációját.(teljes leírás)





HCR-185ES

Professzionális, könnyű, 744 mm-es pengéjű sövénynyíró precíziós és forgatható fogantyúval számos kiegészítő funkcióval a teljesítmény és a kényelem érdekében. A markolat-keret alapja magasabban helyezkedik el, mint a vágókés, a gép simán fut a sövényeken, anélkül, hogy a sövénybe ütődne és elakadna. A felfüggesztési rendszer csökkenti az első és a hátsó fogantyúk vibrációját. (teljes leírás)


HCA-2620ES-HD

Rendkívül kiegyensúlyozott, professzionális minőségű, hosszú nyéllel ellátott, csuklós sövényvágó. Professzionális motor hajtja és robusztus. Az ECHO X-sorozat része, nagy teljesítményű, ergonómikus kialakítású, tartós gép.

Professzionális 25,4 cm3-es benzinmotorral szerelt, kompakt kialakítású, tökéletes egyensúly mellett maximalizálja a pontosságot és minimalizálja a munkavégzéshez szükséges erőkifejtést. A vágóél akár egy kézzel is állítható, maximum 135 ° -kal.

A rezgéscsillapítást az ECHO anti-vibe technológiája, a könnyű indítást a szabadalmaztatott ES start rendszer biztosítja. (teljes leírás)




23 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page