top of page
Keresés

Termékkategória kvíz



Hány nő van a képen? :-D Ez volt a figyelemfelkeltés, de tényleg van néhány... A valódi feladat megtalálni, hogy melyik termékkategóriánk neve hiányzik a betűhálóból? Kommentben írd a választ a poszt alá és nyerj egy ECHO multitool szerszámot, valamint egy kulcstartót!


Segítség: a termékkategóriákat itt találod:


A játék 2022.10.24 - 2022.10.27 csütörtök, 12:00 óráig tart! Sorsolás 2022.10.27 délután! A helyes választ adók közül egy nyertest sorsolunk, aki 1 db kulcstartót és 1 db válltáskát kap ajándékba!


Olvasd el a játékszabályzatunkat!

A játékban való részvétellel automatikusan elfogadod a szabályzatot! A promóciónkat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik a Facebookhoz.


JÁTÉKSZABÁLYZAT


Az ECHO MAGYARORSZÁG Facebook oldalán (https://www.facebook.com/echohungary) közzétett „Fűrész vadászat ” promóció játékszabályzata A játékot a www.echotools.hu oldalt üzemeltető Horoszcoop Kft (2022 Vecsés, Széchenyi u 90.) szervezi és bonyolítja. A promócióban résztvevő facebook profil: https://www.facebook.com/echohungary. Sem a Facebook, sem az ECHO márka gyártója, vagy egyéb disztribútor nem vesz részt a játékban. Részvételi feltételek A játékban valamennyi 18 éven felüli, magyarországi postázási címmel rendelkező magánszemély részt vesz, aki az Echo Magyarország Facebook oldalának (https://www.facebook.com/echohungary) játékfelhívása alá legalább egy alkalommal helyes választ ad a feltett kérdésre. Jelen játékfelhívás posztjának kedvelése vagy megosztása nem feltétele a sorsolásban való részvételnek. A játék célja a márka ismerőinek és kedvelőinek megajándékozása. Figyelem! A játékfelhíváshoz való kommentelés- tehát a játékban való részvétel automatikusan a játékszabályzat elfogadását jelenti!


Kizárás, kizáró feltételek


A játékban nem vehetnek részt a Horoszcoop Kft. dolgozói, a dolgozók hozzátartozói, valamint azok akik nem felelnek meg a részvételi feltételeknek. Kizárást eredményez a poszt alatti trágár szövegek megjelenítése.


Sorsolás részletei A sorsolás napja: 2022. 10.27. Az e napon 12:00 óráig beérkező válaszok vesznek részt a játékban, eredményhirdetés 14:00-18:00 óra között várható. A nyertes 1 db kulcstartót és 1 db multitool szerszámot kap ajándékba. A sorsolás a megjelölt napon a Horoszcoop Kft. telephelyén, 2022 Vecsés, Széchenyi u 90) kerül megrendezésre. A sorsolás menete: a sorsolás napján 12:00 óráig beérkezett érvényes kommentek egy adatbázisban kerülnek felsorolásra a helyes kommentet hagyó Facebook profiljának nevével. Valamennyi komment sorszámot kap. Véletenszám generátor segítségével kerül kiválasztásra a nyertes sorszáma, majd az adatbázisból a sorszám alapján visszakereshető a nyertes személye. A sorsolást a Horoszcoop Kft. dolgozóiból felállított 2 fős adatbázis kezelő dolgozó végzi, és 3 fős sorsolási bizottság felügyeli, a sorsolások jogszerű menetéről jegyzőkönyv készül. Ezen játék a Szjtv. értelmében promóciós játék, nem minősül szerencsejátéknak. A promóciós játékban történő részvétel ingyenes, sem a részvétel, sem a nyeremény nem jár fizetési kötelezettséggel, a nyeremény átvételéhez kapcsolódó posta költséget és a nyereményhez kapcsolható adófizetési kötelezettséget a szervező állja. A játék során a vonatkozó jogszabályokat betartjuk. A nyertes személyt (a játékban résztvevő nyilvános profilnévvel) a játékfelhívás alatt hozzászólásban megjelölve, és privát üzenetben értesítjük. A privát üzenetet a nyertes posztot hagyó facebook fiók messenger felületére küldjük. Az ajándékcsomag személyesen vagy futár/postai úton kerül átadásra. Az átadáshoz szükséges postai címet, telefonszámot kérjük csak a privát messenger felületen adja meg! Az ilyen módon hozzánk került adatokat jogszabály szerint kezeljük, azokat kizárólag az ajándékátadáshoz feltétlenül szükséges folyamatokban (pl posta, futárszolgálat, személyes átvétel esetén azonosítás miatt) használjuk fel. Kérjük olvasd el adatvédelmi szabályzatunkat! Figyelem, a játékban való részvétellel automatikusan elfogadja az adatkezelési feltételeinket! A nyereményhez kapcsolódó esetleges adó-és járulékfizetési kötelezettséget a szervező – Horoszcooop Kft- rendezi. A nyeremény nem váltható át egyéb tárgyra vagy készpénzre. A nyeremény nem átruházható, de annak átvételére meghatalmazás adható. Amennyiben a nyertes 45 naptári napon belül nem jelentkezik a nyeremény átvételére, nem válaszol a nyereményt jelző messenger üzenetünkre, vagy az ajándékátvétel akadályoztatását nem jelzi, úgy a nyeremény nem kerül átadásra a későbbiek folyamán. A Facebook Oldalak szolgáltatására vonatkozó használati feltételeket minden esetben betartjuk.


70 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page