top of page
Keresés

ECHO ADVENTI JÁTÉK

Frissítve: 2021. dec. 13.

4 hét - 4 ajándékcsomag - játssz velünk!

A FELHÍVÁS SZÖVEGE


ECHO ADVENT - 4 hét - 4 ajándékcsomag!


2021. november 29. és december 17 között összesen 4 alkalommal egy ECHO ajándékcsomagot sorsolunk ki azok között, akik legalább egy láncfűrészünk típusát megadják kommentben a poszt alatt! Itt tudtok puskázni: https://www.echotools.hu

Olvasd el a játékszabályzatunkat! https://www.echotools.hu/post/advent A játékban való részvétellel automatikusan elfogadod a szabályzatot!


A promóciónkat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik a

Facebookhoz.


JÁTÉKSZABÁLYZAT


Az ECHO MAGYARORSZÁG Facebook oldalán (https://www.facebook.com/echohungary) közzétett „ECHO ADVENT” promóció játékszabályzata

A játékot a www.echotools.hu oldalt üzemeltető Horoszcoop Kft (2022 Vecsés, Széchenyi u 90.) szervezi és bonyolítja. A promócióban résztvevő facebook profil:

https://www.facebook.com/echohungary. Sem a Facebook, sem az ECHO márka gyártója, vagy egyéb disztribútor nem vesz részt a játékban.


Részvételi feltételek


A játékban valamennyi 18 éven felüli, magyarországi postázási címmel rendelkező magánszemély részt vesz, aki az Echo Magyarország Facebook oldalának (https://www.facebook.com/echohungary) játékfelhívása alá legalább egy láncfűrészünk pontos típusát kommentben megjeleníti. Jelen játékfelhívás posztjának kedvelése vagy megosztása nem feltétele a sorsolásban való részvételnek. A játék célja a márka ismerőinek és kedvelőinek megajándékozása. Figyelem! A játékfelhíváshoz való kommentelés- tehát a játékban való részvétel automatikusan a játékszabályzat elfogadását jelenti!


Kizárás, kizáró feltételek


A játékban nem vehetnek részt a Horoszcoop Kft. dolgozói, a dolgozók hozzátartozói, valamint azok akik nem felelnek meg a részvételi feltételeknek. Kizárást eredményez a poszt alatti trágár szövegek, vagy más márkák típusainak megjelenítése.


Sorsolás részleteiA sorsolások napja: 2021 nov. 29 hétfő, dec. 6 hétfő, dec.13 hétfő, dec. 17 péntek


Valamennyi nyertes 1 db kulcstartót, 1 db multitool kéziszerszámot és 1 db sapkát kap ajándékba.

A sorsolás a megjelölt napokon 15-17 óra között, a Horoszcoop Kft. telephelyén, 2022 Vecsés, Széchenyi u 90) kerül megrendezésre. A sorsolás menete: a sorsolás napján 14:00 óráig beérkezett érvényes kommentek egy adatbázisban kerülnek felsorolásra a kommentet hagyó Facebook profiljának nevével. Valamennyi komment sorszámot kap. Véletenszám generátor segítségével kerül kiválasztásra a nyertes sorszáma, majd az adatbázisból a sorszám alapján visszakereshető a nyertes személye. A 4 sorsolásban valamennyi - a 4 hét alatt beérkezett érvényes hozzászólás részt vesz, de egy személytől maximum 4 hozzászólás kerülhet be a játékba. A nyertes személyek hozzászólása a továbbiakban nem vesz részt a játékban, egy személy egy esetben nyerhet. A sorsolást a Horoszcoop Kft. dolgozóiból felállított 2 fős adatbázis kezelő dolgozó végzi, és 3 fős sorsolási bizottság felügyeli, a sorsolások jogszerű menetéről jegyzőkönyv készül. Ezen játék a Szjtv. értelmében promóciós játék, nem minősül szerencsejátéknak. A promóciós játékban történő részvétel ingyenes, sem a részvétel, sem a nyeremény nem jár fizetési kötelezettséggel, a nyeremény átvételéhez kapcsolódó posta költséget és a nyereményhez kapcsolható adófizetési kötelezettséget a szervező állja. A játék során a vonatkozó jogszabályokat betartjuk.


A nyertes személyeket (a játékban résztvevő nyilvános profilnevükkel) a játékfelhívás alatt hozzászólásban megjelölve, és privát üzenetben értesítjük. A privát üzenetet a nyertes posztot hagyó facebook fiók messenger felületére küldjük. Az ajándékcsomag személyesen vagy futár/postai úton kerül átadásra. Az átadáshoz szükséges postai címet, telefonszámot kérjük csak a privát messenger felületen adja meg! Az ilyen módon hozzánk került adatokat jogszabály szerint kezeljük, azokat kizárólag az ajándékátadáshoz feltétlenül szükséges folyamatokban (pl posta, futárszolgálat, személyes átvétel esetén azonosítás miatt) használjuk fel. Kérjük olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat! Figyelem, a játékban való részvétellel automatikusan elfogadja az adatkezelési feltételeinket!


A nyereményhez kapcsolódó esetleges adó-és járulékfizetési kötelezettséget a szervező – Horoszcooop Kft- rendezi. A nyeremény nem váltható át egyéb tárgyra vagy készpénzre. A nyeremény nem átruházható, de annak átvételére meghatalmazás adható.


Amennyiben a nyertes 45 naptári napon belül nem jelentkezik a nyeremény átvételére, nem válaszol a nyereményt jelző messenger üzenetünkre, vagy az ajándékátvétel akadályoztatását nem jelzi, úgy a nyeremény nem kerül átadásra a későbbiek folyamán.

A Facebook Oldalak szolgáltatására vonatkozó használati feltételeket minden esetben betartjuk.237 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page